21 Mart 2015 Cumartesi

Yüzümüz vücudumuzun aynası

Aynaya baktığınızda sadece sivilcelerinizi, kırışıklıklarınızı ve benlerinizi mi görüyorsunuz?
Aslında iç organlarınız her aynaya baktığınızda size haber gönderiyor. Yüzünüz, sivilceler aracılığıyla iltihaplı bölgeden, et beniyle ödemden, kırışıklıklar ise bedeninizdeki kuruluğu haber veriyor.
 
SU JOK Terapi Uzmanı Dr. Ayşe Mujdabaeva; vücut sisteminde hasta olan organların yüze yansıyan bölümlerine dikkat çekiyor. Yüzünüzde çıkan lekelerin, sivilcelerin, kırışıklıkların, benlerin, sağlık durumunuz hakkında mesaj gönderdiğini ve bu mesajı dikkate almak gerektiğini vurguluyor. Yüzde yaşanan sorunların yüzeysel tedaviyle giderilmesinin, alta yatan sorun çözümlenmedikçe tekrar ortaya çıkabileceğini belirtiyor. 
 
Organların Yardım İsteği Yüzün Neresine Yansıyor?
 
SU JOK Terapi Uzmanı Dr. Ayşe Mujdabaeva; yüz bölgesine yansıyan organları şöyle anlatıyor; “İki kaş arasına karaciğer, alın çevresine kalın bağırsak, şakaklara safra kesesi, yanaklara akciğer, burnun ucuna kalp, alt çeneye kadınlarda rahim, kenarlarına yumurtalıklar, erkeklerde ise prostat ve testistler, kulaklara ise böbrekler yansıyor” diyor. Yanaklarınızda kırmızı lekeler varsa akciğerlerde iltihaplı bir durumun, kahverengi lekelerin akciğerlerde fazla kuruluk olduğunun, alt çenedeki et bezlerinin yumurtalıklarda miyom ya da kist, sivilcelerin ise rahimde iltihaplanmanın habercisi olabileceğine değiniyor. Bir organda yaşanan sorunların, ağrılar, sivilceler, benler aracılığıyla yüzünüz ile haber verildiğini, bu mesajları dikkate alan kişilerin erken teşhis ile tedaviye başlamasının yararlı olduğunu sözlerine ekliyor. 
 
Yüze Nasıl Yansıyor?
 
SU JOK Terapi Uzmanı Dr. Ayşe Mujdabaeva; organların yüzün uygun olan bölümlerine yansımasında özellikle renklerin çok önemli mesaj olduğuna değiniyor. Eğer yüzün o bölgedeki rengi kırmızıysa iltihaplı bir durumun söz konusu olduğuna, kahverengi ve siyah ise vitamin ve minareler bakımından araştırılması gerektiğinin altını çiziyor. Çenede çıkan sivilcilerin temelinde kadın hastalıkları ile ilgili sorunlar olabileceğine, kaşların arasında çıkan kırmızı leke ve sivilcilerin karaciğerle bağlantılı olduğuna dikkat çekiyor. 
SU JOK Terapi Uzmanı Dr. Ayşe Mujdabaeva; insan bedeninde özellikle yüzde bulunan kahverengi lekelerin, kuruluk enerjisi yoğunluğunun göstergesi olduğunu ve bu durumun organlarda daralma, sıkılma, küçülme yarattığını vurguluyor. Kırmızı lekelerin, sıcaklık enerjisi yüksekliğini ve iltihaplanma habercisi olduğunu, benlerin ve siyah lekelerin soğukluk enerjisi fazlalılığını, et benleri ve sarı lekelerin nem enerjisi çokluğunu gösterdiğini belirtiyor ve bu durumun ise organlarda şişme, ödem, kist yarattığına dikkat çekiyor.
 
Dr. Ayşe Mujdabaeva Kimdir? 
 
SUJOK Terapi ve Akupunktur (Refleksoterapi) Uzmanı Özbekistan doğumlu Ayşe Mujdabaeva, Taşkent Tıp Fakültesinde, Pediatri - Genel Cerrahi, Anestezioloji - Reanimatoloji Refleksoterapi (Akupunktur) eğitimi aldı. Taşkent Devlet Hastanesi'nde çocuk cerrahi uzmanı olarak çalıştıktan sonra, Refleksoterapi uzmanı olarak çalışmalarını sürdürdü.  
 
 
                
Su Jok Nedir? 
 
SU JOK terapi, Güney Koreli bilim adamı Prof. PARK JAE WOO tarafından bulunup geliştirilmiş yöntemdir. Bu sadece bir tedavi yöntemi değildir, hayatın temel kurallarının bilimi olan batı klasik bilimiyle binlerce yıllık doğu biliminin karışımından oluşmuştur. 
Profesör Park Jale Woo Kimdir?
 
Profesör Park Jale Woo Güney Korelidir. Kore Seul Milli Üniversitesi mezunudur. Şu anda, Uluslararası Toplumsal ONNURİ Kuruluşu Başkanı, Seul Milli Üniversitesi SU JOK Akupunktur Başkanı, Uluslararası SU JOK Akupunktur Etkileşim Birliği Başkanı, O-Xeng basın kampanyası “Eller ve Ayaklar Dünyası” gazetesinin başkanıdır. Profesör Park Jae Woo, Hindistan’daki Somaya ve Zoroastriya Tıp Koleji’nin ziyaretçi profesörü, Kazakistan Üniversitenin doktor yetiştirilmesinde danışman profesör ve Moskova’daki SU JOK Akademisi’nin Başkanıdır. Uluslararası İlim-Bilim Akademisi ödülünü ve Malta Adalet Şövalyesi nişanını kazanmıştır. Profesör Park Jale Woo, akupunktur ve bitkilerle tedavi dalında çok 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder