21 Mart 2015 Cumartesi

ISIRGANLA HEM ZAYIFLAYIN HEM GENÇLEŞİN

Isırgan tohumlarındaki gençlik sıvısı,  cilde yapıştığında derhal emiliyor, yumuşak  ve taze bir doku oluşturuyor. Bir çok sağlık sorununda iyileştirici özelliklerinin 
yanı sıra, taze yapraklarından yemeği de yapılan bu  değerli gıda adeta bir  “yeşil altın”.  Kozmetik bir  laboratuvar olan toprağın güzellik simyası olan bu  bitki, cildi daha sıkı ve daha parlak yapma gücüne  sahip.
Yaşlanma korkusu yaşayanlar için zengin antioksidan  barındıran bu yeşil doğal servet, cildi uyarıyor, hücre  yenilenmesini sağlıyor.
Isırgan otlu karışımlar düzenli kullanıldığında sadece ciltte değil, saç problemleri ve  kepeklenme için de olumlu kalıcı etki sağlıyor.  Isırganın yağı ile ise kafa derisine masaj yapıldığında  saçı güçlendiriyor ve uzatıyor. Kadının genel sorunları  için dört tamamlayıcı etkisi ile adeta bir sihirli  değnek. Çevresel faktörlerle vücuda zarar verebilecek  olumsuz etkilerden de korunmayı sağlıyor.
Ayrıca taze yapraklarını 14 gün boyunca  tüketirseniz, beden yağlarınızın yakılarak, sizi  incelttiğini de görebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder